Livet är så skört

På min svågers begravning i januari så var pappa väldigt ledsen. Han hade ett stort hjärta för J, som dött. Han hoppades så att han det inte var försent för J att komma till himlen, att alla får den chansen och kanske även efter döden. Vi vet inte exakt vad som händer, pappa visste inte, kanske han vet nu eller om han bara vilar. Vi kan tro och hoppas på en god himmel där vi ses igen.

I söndags gick en kollega till mig bort. Han gick i pension för 3 år sen, men har jobbat lite extra åt oss av och till. Tyvärr blev han dålig i cancer nästan med en gång efter pension och har mått dåligt och bättre. Humöret har alltid varit på topp, så positiv och glad. Träffade honom för 4 veckor sen, då började han känna sig sämre, sen gick det ganska fort. Torsdagen, för en vecka sen, fick vi höra att det var riktigt dåligt. Jag vet att han gillade "O store Gud" och tänkte skicka den texten till honom, men gjorde aldrig det. Hoppas även han får möta vår store Gud.

Sen gick Kristian Gidlund bort, denna unga kille med ett stort hjärta och så mycket fina ord. Han sa till oss att ta vara på livet och det ska vi verkligen ta till oss. Lev idag!

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag och andra

Bollar i luften

Sorgeprocessen