Måndagsbokklubb


Jag tar inte många erbjudande per telefon, avböjer oftast innan de har hunnit presentera sitt fantastiska unika erbjudande. Det jag åker dit på är bokklubbar. Jag har sagt till mig själv att inte falla dit igen då Adlibris.se passar mig perfekt. Jag är fortfarande med i en bokklubb där jag har en bok kvar att köpa av tre. Men har inte varit tvungen att göra det inom en viss tid.

För ett tag sen ringde en säljare från månadens bokklubb. Jag åkte dit för jag skulle inte binda mig till någonting. Jag frågade 2 ggr om jag inte behöver köpa 3 böcker. Nej, det behövde jag inte. Jag skulle bara få månadens tidning och ev tacka nej till månadens erbjudande.
I förra veckan fick jag en bekräftelse på vårt samtal där det står så här: "enligt vårt telefonsamtal förbinder du dig att köpa 3 böcker till ordinarie pris det första året". Hm, idag ringde jag och sa att jag inte ville vara medlem. Varför sa han så där? Så dålig stil. Då är i varje fall Bonnier bättre, där behöver det inte vara till ordinarie pris och inte inom speciell tid. Och i grund och botten är de väl samma bokklubb.

Passade på att börja detta inlägg och ringa när jag låg i bilkö i morse. Idag kändes det som alla tog bil. Jag tog en annan väg, men det hjälpte inte. Sen hörde jag att det varit en olycka på essingen, det påverkade alla infarter.

Skickat från min HTC

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag och andra

Bollar i luften

Sorgeprocessen