Malmö

Var en tur till Malmö igår. Leverantören till de ärendehanteringssystem vi använder hade en användar dag. Det var roligt att träffa dem som jag har väldigt mycket kontakt med på telefon. Sen var en fd kollega till oss där, han har bott på Öland i 10år, en helmysig Stockholmare, väldigt roligt att träffa honom.

I måndags hann jag vara på jobbet en timma så ringde dagmamman och sa att Tilda var inte helt kry. Mannen fick åka hem för jag var bara tvungen att fixa några saker eftersom jag skulle vara borta på tisdagen. Så mannen fick vara hemma igår med, men idag är jag hemma. Det var ju ändå bara halvsdag. Mannen gick till läkaren med Tilda igår, de såg inget särskilt, men hon fick lite allergimedicin, om det kan var något sånt. Hon var jätteduktig både på läkarbesöket och provtagningen. Det är väldigt märkligt det hon har i kroppen, ena stunden full speed och sen lite hängig. Inte jättehög feber, men snuva. Skönt att vi har långhelg nu.

Har pratat med mamma. Hon sov 12 timmar i natt, fick åksjuketabletter igår och idag har en sköterska varit hemma hos henne och tagit blodtrycket. Fortfarande lite högt, men det har gått ner. Skönt. Tänk att hon kunde sova 12 timmar, så otroligt skönt. Pappa har ramlar från sängen 2 nätter i rad nu och det gör mamma orolig. Hon ringer till Hällbacken och säger att de måste sätt grindar på sängen. Vet ni vad de säger "det gör vi inte utan läkarens uttalande". Har ni hört så dumt. Måste en läkare bestämma det, det ska väl ändå de som jobbar där få bestämma. Mamma sa att pappa sover inte utan grindar på sjukhuset så då skulle de tänka om. Första natten fick han en rejäl blåtira, andra natten spräcktes det lite i huvudet så han fick sy 6 stygn. Daaaa, man blir lite smått galen. Vill ju bara att det ska funka det här nu så han kan vara där fler gånger. Jag ringde honom också och han säger att det går bra, men han längtar efter mamma och mamma längtar efter honom. Ja, de är goa.

Kommentarer

Anonym sa…
Men så kan de väl inte säga? Speciellt inte när han har skadat sig så mkt som han gjort av att han ramlat ur sängen. Låter helknasigt. Hoppas att det blir bättre nu. Vore ju såå bra om han kunde trivas där och din mamma få vara viss om att han tas om hand på rätt sätt, och på bästa sätt!!
Hälsa när du pratar med dom.
Kram Gilla

Populära inlägg i den här bloggen

Jag och andra

Bollar i luften

Sorgeprocessen