Finbesök på jobbet idag

Joel ville inte gå till dagmamman igår, jag fick dra och putta ut en gråtande son. Det är tufft med sådana mornar, det spelar liksom ingen roll om man är ute i god tid om han blir så precis när vi ska gå. Han sa att han ville med mig på jobbet och det pratade han även om när vi kom hem från dagmamman på eftermiddagen.

Detta har inte alls med dagmamman att göra, jag tror det är åldern. Han är äldst nu hos dagmamman. Så idag fick han följa med mig till jobbet. Han var jätteduktig, sitter bredvid mig och ritar eller spelar på min mobil. Han hade även med sig lego, som han satt och lekte med på jobbet. Emellanåt blev det lite otåligt, han pratade med mig hela tiden eller tog min stol för att han ville spela dator, vilket inte gick såklart. Han frågade vem jag pratade med när det ringde, men i det stora hela gick det jättebra. Han fick läsk till lunch och sen chokladboll och juice till mellanmål. Sa bara sista timmen att han ville hem.

När vi kom hem hämtade vi Tilda och var ute ett tag och gunga. Vilket fantastiskt väder :)

Kommentarer

Anonym sa…
Vad mysigt för honom att få vara med dej på jobbet och vara en stor kille! Skönt för dej att han klarade det så bra med!
Ha en bra dag idag! Kram Gunilla

Populära inlägg i den här bloggen

Jag och andra

Bollar i luften

Sorgeprocessen