Jag älskar mitt Svensson liv

Ja, ni vet: Radhus, barn, 8-17 jobb, vintrig vinter och somrig sommar och sen husvagn :)

Vi har haft en kanonvecka, vädret är ju verkligen med oss i år. Kom iväg vid 17.30 var framme 02.30 på Hönö. Bra kört av mannen, själv sov jag emellanåt. 3 största barnen klagade ingenting på värmen, det var lite tufft för lilla Tilda och då blev det även tufft för mamman såklart. Stor miss var att vi inte hade cyklar med oss. För det hade varit så skönt att kunna cykla runt på ön. Vi promenerade en del, men det blev också bilen.

Härligt med hav, klippor, krabbor och maneter. Det var inte varmt i havet, men det var svalkande i värmen. Det var bara jag och mannen som badade. Joel älskade att springa runt på klipporna.

Barnmötena var så roliga och bra, vi gick dit hela familjen för att de var så bra. Sen gick jag och mannen på vart annat kvällsmöte. Tjejen gick på alla ungdoms- nattmöten och fick med sig brorsan på ett par. Mycket folk, trångt i tältet, men mycket härlig stämning.

Det regnade en dag, vilket inte gjorde någonting. Då blev det lite reashopping vid hamnen. Min syster G kom också dit med sina 3 barn, vilket var jätteroligt. De lämnade västkusten och drog till ostkusten när det regnade. Dagen efter hade vi bästa vädret på hela veckan :).

Hemresan var också varm, men det var samma nu, Tilda och jag som klagade, resten av familjen var så tappra. Svetten rann på Joel, men han klagade verkligen ingenting. Så bra gjort.

Väldigt skönt att komma hem. Blommorna var riktigt fina. Grannen L hade vattnat dem dagen innan. Tack till er andra som haft vägarna förbi :). Får se var vi orkar åka med husvagn nästa vecka. Just nu vill jag bara vara hemma, men det är nog skönt att komma iväg lite till.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag och andra

Bollar i luften

Sorgeprocessen