Vänner

Gillar när mina vänner hittar kärleken, gifter sig, får barn eller flyttar närmare oss ;-). Pratade med Å idag som har flyttat alldeles för långt ifrån oss, till västkusten, men de får det nog bra där nere och det är det viktiga. Hon får barn senast 15:e mars, vilket är jättespännande. Önskar henne lycka till! Väninna K får barn 26:e mars, det vet hon eftersom det är planerat kejsarsnitt då (fuskigt att de vet både Å och K och slipper gå över tiden med 13 dagar....hm... Skönt för dem också såklart).

Väninna F har också flyttat längre ifrån oss, men där har hon kärleken vilket är så härligt. På lördag får jag äntligen träffa honom. Känns som hon äntligen har träffat rätt kille. Är så glad för hennes skull och ser fram emot att träffa dem båda.

En familj i församlingen har köpt ett hus kanske 300 meter från vårt. Yippie, äntligen några lite närmare. Sen är jag så glad över de närmsta grannar vi har. Hade L och hennes dotter här inne på fika idag, mycket trevligt!!!

Kommentarer

Singh sa…
Hälsa och vänner är väl det som kommer högst i topp efter familjen, som det bästa i livet! Kul med vänner som får barn "samtidigt".

Populära inlägg i den här bloggen

Jag och andra

Bollar i luften

Sorgeprocessen