Januaribarn

Det är kanske bra ändå att få barn i januari, för den här tiden tar man det lugnt vare sig man vill eller inte. Precis innan jul så är det kanske inte alltid så lugnt, men jag har väl tagit det skapligt lugnt. Och nu har jag verkligen slappat i dagarna 3. Jag tror nämligen att det är klokt att vila och ta det lugnt innan den lill-e/a kommer.

Hade en mysig tur till A-a igår, kul att träffa syskonen. Vi var hemma sent och sov alla 3 till 10 idag, skönt. Idag kom de stora hem vid 15-tiden. Vi åt tillsammans och sen hade vi julklappsutdelning igen. Tjejen fick en resväska av oss, som hon även fått av sin mamma, typiskt. Nu vet hon inte om hon ska behålla båda eller lämna tillbaka en. Hon vill nog lämna tillbaka "vår" och köpa en ny mobiltelefon, men behöver hon det?!?! Nu håller hon på och packar till nyårsläger.

Mellangrabben fick Star Warslego, som han nu sitter med... Lilleman fick lastbil och brandbil av sina syskon, de är så gulliga. Och vi fick en var sin kopp med en bild på barnen. Jättefina, ja de är verkligen gulliga och givmilda. God jul igen då!

Kommentarer

Anonym sa…
Verkar som ni har haft en mysig och trevlig jul! Det har vi med haft, verkligen!
Nu är vi hemma igen och det stämmer "borta bra men hemma bäst".....
Kram Gilla

Populära inlägg i den här bloggen

Jag och andra

Bollar i luften

Sorgeprocessen