Det lönar sig...

.... att gnälla lite, eller prata för sig eller bara tala om att man inte är nöjd. Tänker på kvinnan i bibeln som inte ger sig, tillslut blir borgmästaren eller vem det nu var så trött på att hon kommer om och om igen om samma sak så han ger med sig. Jag vet inte om jag har gnällt eller tjatat särskilt mycket, men jag talade i varje fall om för min chef att jag känner mig orättvist behandlad. Det här med attBlockcitat engagera sig i jobbet och inte få något för det, som jag skrivit om förut. Här om dagen rann det över när jag kände att jag fick göra en annan persons jobb, som han skulle gjort innan han gick på semester. Så idag fick jag ännu en löneökning. Tacksam över en lyhörd chef och känner att det är självklart att jag vill komma tillbaka till min arbetsplats efter mammaledigheten. Skönt att känna det.

Kommentarer

Birgitta G sa…
Haha, känns mycket aktuellt även för mej...! Har just skickat ännu et mejl till min chef och klagat på bristande rättvisa när det gäller julledighet (som jag inte ska få). Återstår att se om det hjälper i mitt fall... Kram och grattis till löneförhöjningen!!
Anonym sa…
Grattis Tina!! Du är värd det!!
Kram Gilla
Anonym sa…
Grattis! Fin "julklapp" från chefen. Bra att du informerat honom om läget. Har också fått erfara att chefer inte har så bra koll på vad man egentligen gör.

Kram C

Populära inlägg i den här bloggen

Jag och andra

Bollar i luften

Sorgeprocessen