Snälla svärföräldrar

I måndags när jag kom för sent och hämta Joel så hade dagmamman precis fått ett dödsbesked. Hennes pappa hade dött, visst han var gammal, men det hade gått fort så det var såklart jobbigt för henne. Hon skulle var ledig några dagar, så Joel skulle till en 3:e eller 4:e dagmamma om vi tar med hon som är gravid också. Hos den här dagmamman skulle det nu vara 9 barn. Puh... känns inte bra att köra dit Joel. Vi ringde svärmor och hörde om hon hade möjlighet att komma för vi hade svårt båda att vara hemma. Hon kunde komma tisdagkväll. Fantastiskt. Det är inte ofta vi ber om hjälp.

Joel fick vara hos dagmamman med många barn på tisdagen, när han kom hem så hade han feber. Mannen ringde sin mor och meddelade det, men hon och även svärfar var beredda på att åka så de skulle komma ändå. Så idag har Joel varit hemma med dem och fått vila. Så skönt för honom och även för oss. Och ett stort tack till mina snälla svärföräldrar!!!

Annars är det ju höstlov denna vecka, de stora är hos sin mamma, vilket också är skönt. Vi behöver nog alla paus från varann ibland. Just nu så skjutsar mannen stora sonen in till tåget, han ska till sina kusiner i Säter.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag och andra

Bollar i luften

Sorgeprocessen