Idag har det varit en bra dag

Lämnade Joel strax innan 8 hos den gravida dagmamman. Hon jobbar sin sista dag imorgon, så frågade jag om hon skulle vaccinera sig och det skulle hon. Då sa hon att de skulle börja med riskgrupperna nu i dagarna. Jag gick till bilen och ringde MVC, fick inget svar, ringde vårdcentralen och de hade talsvar med information om vaccinet och den sa att de skulle börja kl 8.30 idag. Bestämde mig på väg till jobbet att åka förbi vårdcentralen och vaccinera mig, så skönt att ha det gjort. Fattar inte det där med att MVC erbjuder gratis vaccin, reumatologen erbjuder mig gratis vaccin och jobbet erbjuder mig gratis vaccin. Och vårdcentralen erbjuder alla gratis vaccin.... komiskt. M a o är det väl ingen som betalar? Har ont i armen ikväll, ungefär som när man tog stelkramp i 6:an? Det var lite jobbigt att lägga Joel för han låg inte still så han slog mig några ggr på armen, men vad gör det.

Har gått bra på jobbet, hunnit med några viktiga punkter, men jag förstår inte hur jag ska hinna. Lära upp min vikarie, få klart serviceprogrammets migrering och tidredovisning och komma ifatt med faktureringen. Det är helt sjukt mycket..... Vad gör man?!?! Satt kvar till 18 på jobbet idag eftersom jag kom lite sent. Det är så skönt den där sista timmen när alla andra gått hem, man blir inte störd.

Nej, nu ska jag se om jag får ihop en motion till samfällighetens årsmöte, vi vill ha en ny klätterställning ute på gården för den som står där från 70-talet har börjat ruttna sönder. Fast först ska jag ta mig en smörgås.

Kommentarer

Franz O M sa…
Skönt att du haft en bra dag, älskling.. Och du.. försök inte hinna mer än du hinner.. för det hinner du inte.. fast jag hoppas du hinner mer.. så inte stressen blir för stor.. du behöver lite lugn nu i slutet på graviditeteteteteteteten.. hur blev det där nu då.. det är svårt med många te på raken .. Ha en najs dag idag med älsklingen.. PUSS!
Franz O M sa…
... eller än ännu najsare dag... =)
Anonym sa…
Skönt med en bra dag, hoppas det blir fler! Å nu är det ju fredag... det är aldrig fel!
Kram Gilla

Populära inlägg i den här bloggen

Jag och andra

Bollar i luften

Sorgeprocessen