Barnvagnsångest

Idag har det varit en bra dag. Fick sova den där extra timmen inatt tack vare min goa man som gick upp tidigt med Joel. Var till kyrkan, följde med Joel till söndagsskolan, han hade så svårt att sitta stilla. Förmodligen för att han var trött, jag tyckte det var lite jobbigt och gick ifrån honom, han blev ledsen. Usch, dumma otåliga mamma... Vi gick tillbaka och pysslade. Han är ju så go min son så blir man så ledsen på sig själv när man inte har tålamod.

Efter kyrkan åkte vi till Sollentuna och tittade på barnvagnar. Joel somnade på vägen dit och fick sitta kvar i bilen, när vi gick in. Skönt för honom tror jag. En man har en fabrik i Polen och säljer hemifrån. Mycket bra vagnar, för ett bra pris och snabb leverans. Han sålde absolut in den på oss. 4000kr för en ny, snygg och smidig vagn (bild 3). En ny Emmaljunga eller Brio kostar 8-10 000kr. Det skulle jag inte köpa, men jag har sett bra begagnade på blocket. Bl a en Brio från 2005 för 1500kr (bild 1). Sen har vi det där företaget som jag tittat på förut Anna&Axel, ny vagn för 3000kr (bild 2). Aaaaa, jag har verkligen svårt för att bestämma mig. Mannen är lite sugen på den vi tittade på idag, för den var snygg. Jag är inte orolig för att det inte är ett känt märke för jag tror att den är minst lika bra som ett som är känt. Det är ju roligt med en ny. Ja, vi får se vad det blir.


Sedan åt vi i Kista Centrum. Jag mexikanskt, mannen indiskt och Joel pizza. Gott för oss alla 3.
Nu blir det "Ensam mamma söker".

Kommentarer

Anonym sa…
Tyckte Anna&Axel såg fin ut.. men det kanske var för det var störst bild och man såg mest av den.
Blir nog bra vilket du än tar.
Ha en bra start på veckan!
Kram Gunilla
Singh sa…
Jag har sett en hel del nya vagnar med liknande "stuk" som bild nr. 3. På bild tycker jag den ser väldigt smidig ut, och skulle nog blivit mitt val. Sen är ju pris och övriga funktioner nåt som också måste vägas in förstås... Tur att det är sk. "lyxångest".

Kram C
Tina sa…
Tack för era kommentarer. Ja, visst är det lyxproblem, det är så man skäms. Jaha, vi får väl se vad det blir. / Tina

Populära inlägg i den här bloggen

Jag och andra

Bollar i luften

Sorgeprocessen