Sensommar

Vilket regnväder det var i lördags, men det slutade i rätt tid och blev en riktigt fin em/kväll. Joel var på kalas 14-15, stackarn blev lämnad där utan mamma och pappa. Det var till grannen, så därför vågade vi det. Han tyckte det var jättehemskt, satt helt paralyserad av alla vuxna som var där så han åt ingenting. 4-åringens pappa kom och hämtade hans pappa så han fick komma hem. Sen ville han inte iväg, för det var läskigt att åka bort, stackars liten. Nej, det får dröja ett tag innan vi gör någonting liknande igen.

Vi åkte i varje fall iväg tillsammans. De stora stannade hemma. Tjejen hade kvar sina kompisar och grabben tog det väl lugnt vid tv:n och datorn. Vi fick en mycket lyckad kräftskiva i Bålsta. Vi satt ute och åt en massa god mat med goda vänner. Vid 19.30 föredrog jag att sitta inne, men man hade säkert kunnat sitta ute ett tag till. Vi tog efterrätten framför brasan inne så det var hur mysigt som helst. Barnen lekte och verkade ha kul de med.

Vilket väder det var på söndagen, härligt. Vi var till kyrkan. Tjejen sjöng och det var barndop. Mannen hade söndagsskolan så jag hade Joel och var med på söndagsskolan ett tag sen, lekrummet. Träffade en ny familj, mycket trevlig. När vi kom hem var mannen sugen på en utflykt, men vi var tvugna att få i oss mat först. Det tog lite tid, men sen kom vi iväg. Hade funderat på Djurgården, men eftersom klockan blivit en del så fick det bli Drottningholm. Mysigt att komma dit och strosa lite hela familjen. Vi tänkte sätta oss och fika där, men då öppnade sig himlen, så vi gick tillbaka till bilen och åkte hem igen. Tog en glass hemma på altan igen, och här regnade det minsann inte.

Kommentarer

Anonym sa…
Låter som ni har haft en kanon-helg!!
Kram Gilla

Populära inlägg i den här bloggen

Jag och andra

Bollar i luften

Sorgeprocessen