Duktig pojke











Ja, så har ännu en dag gått till ända. Vi har varit på Skansen, jag, mannen och lilleman. Lilleman tyckte det var roligast att springa runt och klättra och gå in i grottor osv. Han brydde sig inte så mycket om djuren. Han körde bil, det gillade han. Direkt när vi kom till platsen där alla nappar låg så förstod han vad han skulle göra och han var så duktig och la dit dem med en gång.

Senare i bilen kom han på vad han hade gjort och blev lite ledsen, men så somnade han. Nu håller mannen på att natta honom och då frågade han såklart efter nappen igen. "Katten kommer slänga den för den är äcklig". Ja, så sant...... Det blir kanske tufft ett par dagar nu, men sen blir det skönt för oss alla.

Han somnade i vagnen när vi gick från Djurgården så vi gick och satte oss och åt medan han sov, det var riktigt mysigt, även om det var enkel mat :O). Sedan tog vi faktiskt en tur till Ikea innan hemgång, där fick lilleman mat. Vi skulle handla lite till mannens syster och vi handlade lite till oss själva också. Nu är det väldigt skönt att vara hemma och softa i soffan.

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag och andra

Bollar i luften

Sorgeprocessen