Vinter igen

Började känna av lite vårkänsla här, med bara vägar och fågelkvitter, men ki fick vi. Nu har det snöat i 2 dar igen och det värsta är att det kan väl fortsätta så här in i april. Mannen var till Bro och hämtade mellangrabben hos en kompis igårkväll, det var otroligt halt, han var spänd hela resan och på hemvägen såg de ett par olyckor, hemskt. Ja, ja, det är väl bara att gilla läget. Vi har haft en kall vinter, men utan snö länge i Stockholm, så detta är väl lite roligt för barnen. Lilleman jublade. Är hemma med honom idag, just nu läser han innan han ska sova middag. Vi har ju varit osäkra på om han har vattkopppor eller ej. Om han nu har haft det så har det varit lindrigt, skönt för honom inte minst. Nu får vi hoppas att dagmamman slipper det i Thailand, det vore ju så trist. Imorgon ska han få gå iväg till dagmamman igen.

Inte så lätt att vara hemma från jobbet denna veckan när min närmsta kollega C är i Alperna, men vad gör man. Ens barn måste ju få gå först. Sen har jag nya kollegor som varit snälla och tagit telefon idag och jag är säker på att det har gått bra. När 2 "gamla" kollegor, som har jobbat med det jag jobbar med förut, får ta telefon, blir de stressade och tycker det är jättemycket. så hoppas inte de gick för många frågor idag.

Mellangrabben hade halv studiedag idag. Igår fick han reda på att han skulle ha med sig en engelskbok till skolan idag, lättläst på 100 sidor ungefär, inget vi har hemma. Så vi tog en tur till biblioteket, men de öppnade först 12, igår stängde de 17 så då hade vi inte hunnit. Vi gick in till bokaffären, men de hade ingen engelsk lätt litteratur. Så han fick gå till skolan utan bok. Vet inte om han fått reda på detta tidigare, men han brukar ha koll. Så det är lite tråkigt när skolan har så dålig framförhållning, vad gör man?

Kommentarer

Anonym sa…
Hej snygging!
Jo, Kjelle var oxå ute och halkade igår när han åkte hem. Han kommer inte ihåg när han sist var så livrädd i en bil. Usch-usch!
Tur att de kom hem hela.
Om du har en stund över så kom till Barkarby ikväll å fika med mej å Liss vettja!
Kram Gilla

Populära inlägg i den här bloggen

Jag och andra

Bollar i luften

Sorgeprocessen