Härliga fredag

Ja, det är skönt med fredagar och idag skiner solen också. De två stora barnen har själva åkt till Jakobsberg och klippt håret. Bra gjort av dem, fantastiskt när de klarar det själva.

Ikväll ska vi nog äta Taco, slappa framför Let´s Dance. Imorgon hoppas jag vi kommer ut och grillar om det är lika fint väder som idag. Sen har vi inget fast planerat. Mannen och tjejen ska sjunga på Gudstjänsten på söndag så det blir lite övning inför det också.

Vår kyrka har ett tema för hela året och det är "Vila" och det känns så otroligt härligt. Mycket idag går ut på att jobba mer, prestera mer, göra mer, hinna med mer osv. Då är det gott att få komma till kyrkan, stanna upp, samla kraft och bli påmind om att Vila. Det är väl ändå det som är mest fantastiskt i kristendomen; vilan i nåden. Ingen prestation eller krav utan vila och bli uppfylld. Att växa i vilan går faktiskt, för man kan även tjäna i vilan. Många kan uppleva krav och prestation i sin tro eller kyrka, visst kan det vara så, det har jag också sett och upplevt. Men när man har upplevt oprestationen så vill man så gärna att alla ska få göra det.

Trevlig helg!

Kommentarer

Anonym sa…
Hej Tina, vilken trevlig blogg du har!

Jag har förstått att du är kristen och du ska veta att jag kämpat med att undvika svordomar och dylikt när vi pratar med varandra men ibland så slinker dom igenom i alla fall.

Jag uppskattar verkligen dom små pratstunderna vi har om barn och ditt och datt och kommer att lägga din blogg på bloggrollern.
Själv är jag periodare på att blogga men du kan kolla in här om du är sugen,:http://jocke.skitsnack.se/

hadé bra! /Jocke

Populära inlägg i den här bloggen

Jag och andra

Bollar i luften

Sorgeprocessen