Wii

Stora grabben hemma gick ett tag och tjatade om att han ville ha ett Wii (ett tv-spel, för er som inte vet). När han insåg att tjat inte biter på oss så slutade han och bestämde sig för att spara egna pengar till ett istället. Sådana initiativ tycker vi om så vi bestämde att han skulle få ett i födelsedagspresent i september, han blev såklart överraskad och jätteglad. Jag hade sett fram emot ett spel, som hela familjen kunde spela och stå framför tv:n och spela tennis och allt vad man kunde göra. Så visade det sig att wii-sports cd:n var trasig så vi fick skicka tillbaka den och det tog en månad innan det kom en ny.

Under tiden spelade han det andra spelet som vi köpt till (som han önskat sig, men vi hade inte tagit reda på vad det var för spel). Det visade sig vara ett krigsspel med gubbar som hoppar runt och stjuter och har sig. Suck, det var inte roligt, att höra det där ljudet och jag ville inte att Joel skulle titta på det. Men, som sagt, tillslut kom wii-sports och rörelsen kom igång. Igår spelade jag och mannen tennis och bowling och det var riktigt roligt. Funderar på att ordna en tjejkväll eller nåt och spela. Får se... Roligt familjespel kan det bli i varje fall.

Nu är det snart helg. Jag har fått ögoninflammation, pang, det kom i natt. Får se om jag orkar vara med på gårdsstädning imorgon eller om jag ligger inne i regnet och myser istället (får betala samfälligheten, men det kan det vara värt, för det ska nämligen regna imorgon).

Kommentarer

Populära inlägg i den här bloggen

Jag och andra

Bollar i luften

Sorgeprocessen