Kick Off

Hemkommen och full fart i vardagen igen. Men vilken helg vi hade, ons-lör nere i Bohuslän vid de västkusta klipporna. Mer fritid än vanligt, lite ostrukturerat, men i sin helhet så gjorde det inget för vi fick oss några härliga promenader. Första dagen var ett danskt, ett norskt och ett norrköpingsföretag med. Vi är numera en koncern tillsammans med dem och det var första gången vi sågs. Först en massa presentationer, sedan teambuilding tävling OS, måste medge att det var väldigt roliga tävlingar. 19.00 var det middag, skaldjursbuffé och inga har ju bättre skaldjur än bohuslänningarna, sedan var det dans från 21-03 och jag dansade i stort sett hela tiden. Jag hade jätteroligt.

På fredagen åkte våra koncernvänner hem efter frukost, vi hade lite egen information och vid lunch kom nästa gäng som har gått med i vårt företag. Ett gäng på 20 grabbar, där medelåldern är runt 24, de ska dra nätverk. Ännu mer presentation med det gänget, middag 17, Italiensk buffé och sedan dans 19-01. Snacka om att jag blev mör i kroppen efteråt....men jag hade såååå roligt. Nu har jag fått min dos av dans för ett tag framöver.

Tillbaka i vardagen så rullar det på bra här hemma. Rörigt som vanligt på jobbet, men jag börjar vänja mig.

Kommentarer

Åsa sa…
Vad roligt det lät med er helg på västkusten med all dans!Bra att du gillar västkusten tycker jag:-) (så vi får lite besök framöver). Jag undrar när jag dansade senast,,,kommer inte ihåg. Vi hörs! Kram kram

Populära inlägg i den här bloggen

Jag och andra

Bollar i luften

Sorgeprocessen